تماس 9 تا 21 و تیکت 24 ساعته

آموزش حذف رونوشت ها در مطالب قدیمی وردپرس

یک امکان خیلی مفیدی که وردپرس دارد این است که از مطالب شما رونوشت تهیه میکند که مثلا اگر در حال نوشتن یک مطلب جدید هستید ناگهان مرورگر شما بسته شد و یا سیستم شما خاموش شد و مشکلات از این قبیل… بتوانید از ادامه آن استفاده کنید در واقع تا جایی که مطلب را نوشته اید ذخیره و نگهداری می کند تا زحمات شما بر باد نرود در وافع وردپرس تا 25 رونوشت(ریویژن) تهیه می کند اما اینکار موجب سنگین شدن دیتابیس شما می شود

پیشنهاد می شود رونوشت های مطالب قدیمی را حذف و دیتابیس خود را بهینه سازی کنید

revisions

حالا اگر میخواهید این رونوشت ها را حذف کنید به راحتی با روش های زیر می توانید اینکار را انجام دهید

روش اول استفاده از افزونه

افزونه های متعددی برای اینکار وجود دارند مثل :

Delete Post Revisions ، Better Delete Revision ، Simple Revisions Delete ، Optimize Database after Deleting Revisions و … که کار با هرکدام از اینها بسیار راحت است

افزونه Simple Revisions Delete را نصب کنید

به نوشته ای که میخواهید رونوشت های آن را حذف کنید بروید و روی pruge کلیک کنید مانند عکس زیر:

این یکی از قابلیت های افزونه است یعنی حذف رونوشت تک به تک نوشته ها

simple-revisions-delete

simple-revisions-delete-2

simple-revisions-delete-done

قابلیت دیگر این افزونه حذف دسته جمعی رونوشت هاست به این صورت که به قسمت نوشته یا برگه های بروید و از منو کشویی مانند عکس زیر Pruge revisions را انتخاب کنید و روی اجرا کلیک کنید

البته باید تیک مطالبی که خواهان حذف رونوشت های آن هستید را قبل از اینکار بزنید

revisions-bulk-action

یک قابلیت دیگر این افزونه حذف تک به تک رونوشت هاست یعنی هر رو نوشت در هر مطلب را بخواهید به صورت تکی قابل حذف است مثل عکس زیر :

delete-revisions-one-one

روش دوم : استفاده کوئری حذف رونوشت ها

برای استفاده از این روش که راه حل بسیار آسانی است باید ابتدا به هاست بروید و در phpmyadmin دیتابیس را انتخاب کرده و به SQL رفته و کوئری زیر را اجرا کنید

DELETE a,b,c FROM wp_posts a LEFT JOIN wp_term_relationships b ON (a.ID = b.object_id) LEFT JOIN wp_postmeta c ON (a.ID = c.post_id) WHERE a.post_type = 'revision' ;

توجه: در نظر داشته باشید که همه ی Revision ها شامل هر پست و اطلاعات متا ، آن حذف خواهد شد. به همین دلیل بهتر است قبل از انجام این کار حتما از دیتابیس بک آپ تهیه نمایید.

درباره نویسنده

لطفا به این مطلب نظر دهید